Mirka produkter

Mirka er verdensledende innen slipemateriellteknologi og tilbyr et bredt sortiment slipeprodukter av høy kvalitet, verktøy og komplette slipesystem for spesialbehov. 

For sliping ved bilskadereparasjoner, tre- og møbelindustrien samt lakkeringsverksteder tilbyr Mirka spesialprodukter som er svært ettertraktet blant profesjonelle brukere. Videre er Mirka en ledende leverandør av slipemateriell til jernvare-, malings- og byggvarehandelen.Vi har en rekke av Mirka sine produkter rettet mot bilreparasjon og industri. Mirka kommer stadig med nye innovative løsninger som reduserer støv under sliping og som forbedrer arbeidsprosessene. Produktene til Mirka produseres i Finland og de fleste produktene selges i flere enn 100 land rundt om i verden.

 

Slipemateriell
For alle dine behov for etterbehandling av overflater. Mirkas nyeste innovasjoner, også presisjonsløsninger i form av microfinish film produkter. Mirka er spesialister i belagt, ikke-vevde og støvfri nett slipeprodukter. De omfattende slipeproduktene gir utvalg til både individuelle operasjoner, og komplette slipesystemer. Abranet, Abralon og Autonet er noen av produktene fra Mirka. 
Vi har en rekke av slipeproduktene til Mirka fast på lager og tilgjengelig i vår nettbutikk.

Mirka-gold.jpg

Maskiner og verktøy
Mirka har også en rekke verktøy for sliping. Det er spesielt innen elektriske og batteridrevne maskiner at Mirka skiller seg ut og hvor vi har tatt inn produkter, som Deros slipemaskiner. I tillegg har vi også komplette system som støvsuger og slipemaskin som sammen bidrar til mindre støv under slipingen.
Sjekk ut vårt utvalg av verktøy fra Mirka.

Mirka-verktoy.jpg

Polering
Mirka har et eget system for polering, hvor vi har valgt lagerføre noen utvalgte produkter.
Disse kan du finne her.

Trykk her for å se alle våre produkter fra Mirka i vår nettbutikk

Er det produkter som savnes eller som du ikke finner?
Nettbutikken inneholder bare et utvalg av våre lagerførte produkter og vi er åpne for å ta inn nye produkter.
Ta kontakt med oss så skal bidra til å finne gode løsninger

Her er finner du Mirka sin produktkatalog

Sidemeny

Informasjon

Support

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×